Ondernemend-SFX
×
 x 

0 Items
Saturday, 20 May 2023 17:05

Verkoop, Erkenning en Walibi-avontuur! Featured

In de Kondaa (Walibi) In de Kondaa (Walibi)

Hallo allemaal!

Het is tijd voor een nieuwe update. We hebben enkele verkopen achter de rug, kregen een erkenning en gingen met Team Maceta naar Walibi.

 Voordat wij naar Berlijn vertrokken op 30 mei hadden wij nog een verkoop op school samenhangend met het oudercontact. Onze verkoop was niet zo succesvol maar we hielden vol tot het einde. 

Op woensdag 26 april gingen we samen naar De Kleine Beer in Beernem. De West-Vlaamse Mini Star Awards vond daar plaats . Wij hebben met trots de prijs ‘waardecreatie’ in ontvangst mogen nemen. Het was een prijscheque van 100 euro! 

Ondertussen zijn wij volop bezig met het afsluiten van onze mini-onderneming. Dit weekend gingen we naar Walibi met onze mini-onderneming. Dit werd georganiseerd door Vlajo. Het was leuk om de ideeën van de andere groepen te zien. Deze woensdag staan we met de 3 mini’s op de speelplaats voor onze laatste verkoop op school. Daar kunnen de leerlingen en leerkrachten aan een spotprijs potten kopen. Er komt ook nog een aandeelhoudersvergadering waarmee we dit avontuur afsluiten.

Liefs, Team Maceta

×

Ondernemend-SFX

Ondernemend-SFX is de overkoepelende website van de werkgroep economie van 'De Frères' in Brugge, ook wel gekend onder de naam Sint-Franciscus-Xaveriusinstituut. Via onze webshop willen we het project van onze mini-ondernemingen, met de steun van Vlajo, in the picture plaatsen.

 

OVER ONS 


TOP