Ondernemend-SFX
×
 x 

0 Items
Sunday, 06 February 2022 15:15

Een goede start in 2022!

Hey hey :)

 

We zijn blij jullie te vertellen dat we in 2022 niet hebben stilgezeten. We zijn namelijk een samenwerking aangegaan met het leerlingenparlement. Onze school doet  jaarlijks een valentijnsactie en wij gaan er dit jaar in meehelpen. Wij hebben namelijk de kaartjes ontworpen die zij verkopen bij hun valentijnsactie. Zo krijgen de mensen een kans om een mooie boodschap aan elkaar te geven. Dit is dan ook een doel waar wij met onze mini-onderneming naar toe streven.

Het andere goede nieuws is dat jullie opnieuw de kans krijgen om naast de website nog eens kaarten te kopen. Wij hebben namelijk een verkoopmoment gepland op maandag 14 februari tijdens de middag op onze school, De Frères. Deze is jammer genoeg enkel toegankelijk voor de leerlingen en leerkrachten, ken je iemand van onze school, dan kan je die altijd eens naar ons sturen. Wij staan van 12u10 tot 13u45 in de overdekte hal. Als je er niet bij kan zijn, kun je altijd nog bestellen op de website. Hopelijk zien we jullie daar! ;))

 

Groetjes 
Team Notevio

×

Ondernemend-SFX

Ondernemend-SFX is de overkoepelende website van de werkgroep economie van 'De Frères' in Brugge, ook wel gekend onder de naam Sint-Franciscus-Xaveriusinstituut. Via onze webshop willen we het project van onze mini-ondernemingen, met de steun van Vlajo, in the picture plaatsen.

 

OVER ONS 


TOP